Hjälp med fasadarbeten vid nyproduktion

Hallå där! Välkomna till ett nytt inlägg, ett inlägg som idag ska handla om företaget AB Kovenda. Det är företaget som vi i kommunen kontaktade när det var dags för en nyproduktion på Östermalm. Allt deras jobb har varit fantastiskt utfört och därför vill jag idag uppmärksamma dem lite extra.

Som sagt jobbar jag för kommunen och jag är en av dem som ser till att få saker gjorda när det kommer till nybyggen och nyproduktioner, därmed var det mitt ansvar att kontakta företag för hjälp. När vi hade planerat och var klara med planen för en nyproduktion på Östermalm var det därför mitt ansvar att kontakta företagen som skulle hjälpa till att bygga detta. Eftersom det skulle bli ett lägenhetshus behövde flera olika företag hjälpa till, framförallt för att alla delar av huset skulle bli bra utförda. För att få fasaden gjord på bästa sätt kontaktade jag AB Kovenda, vilket är ett företag som länge har jobbat med fasadarbeten. Min tanke var då att vi skulle få en riktigt fin och välgjord fasad på det nya lägenhetshuset. Precis som jag hade trott fick vi ett hus med en riktigt fin fasad, det här företaget hade utfört ett riktigt bra jobb och gav oss därmed ett bra resultat. Allt gick precis som vi hade tänkt oss, vilket är väldigt lättande. Nu vet jag att jag kan kontakta det här företaget i framtiden när vi behöver hjälp med fasaden av nyproduktion på Östermalm eller någon annanstans i kommunen. För min del är det skönt att veta om ett företag som utför ett så bra jobb, det förkortar min arbetsprocess när jag ska leta efter företag som kan hjälpa till med bygget.